Kirjoittaja Panu Kuhlberg

marraskuu 4, 2014

Cover page of Kiipeily magazine

(English summary below)

Juuri ilmestyneessä Kiipeily-lehden numerossa 3/2014 on kirjoittamani juttu kiipeilijöiden mentaalivalmennuksesta. Lehdessä on myös Antti Kirveen haastattelu Kiipeilyurheilijat Ry:n hallituksessa koulutuksia järjestävästä Dagmar Ervastista, joka kertoo osallistumisestaan valmennukseeni ja siitä miten pääsi toppikammosta eroon.

Lue juttu tai klikkaa kuvaa.

My article is in Finnish Kiipeily (”Climbing”) magazine 3/2014. Yes, it’s in Finnish. Sorry all my foreign friends, but you can check it anyway by clicking the picture. The headline is loosely translated ”With the power of mind against the power of gravity”. It includes also Antti Kirves’ interview with the climbing club’s member Dagmar Ervasti who I was coaching. In addition to climbing, she also organises the trainings for the Kiipeilyurheilijat Ry climbing club.

Cover page of Kiipeily magazine
Kiipeilylehti, lokakuu 2014

Tietoa kirjoittajasta

Panu Kuhlberg

Panu on urheilijoiden mentaalivalmentaja, sekä Light On Gravityn ja Huippusuoritus.fi:n perustaja. Panu valmentaa urheilijoita ja yrityksiä ajattelemaan entistä paremmalla tavalla. Panulla on kilpaurheilutausta ja muun muassa Euroopan mestaruus amerikkalaisessa jalkapallossa. Panu on myös pelannut Italian Golden Leaguessa.Yritykset arvostavat myös Panun kansainvälistä johtamiskokemusta työelämässä. Panu kouluttaa ja luennoi yrityksissä ja muissa organisaatioissa, kuten yliopistoissa.

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}

Huippusuoritusopas urheilijoille ilmaiseksi

Lataa opas ja lue 5 teesiä, joiden avulla parannat suoritustasi!

>