Kirjoittaja Panu Kuhlberg

helmikuu 4, 2015

Mentaalivalmentaja Panu Kuhlberg (Photo: Antti Kirves).

Viavital Kiropraktiikka- ja Terveyspalvelut julkaisivat vieraskirjoitukseni sivuillaan. Kirjoitin urheilijoiden mentaalivalmennuksesta otsikolla ”Mentaalivalmennus ja paluu tekemisen alkulähteille”.

Juttu löytyy täältä. Käypä lukaisemassa!

Chiropractic and health center Viavital published my post about mental coaching for athletes on their web site. The blog post is in Finnish, and the loose translation of the title is ”Mental Coaching and the Return to the Sources of Action”. Interesting, isn’t it?

photo: Antti Kirves

Tietoa kirjoittajasta

Panu Kuhlberg

Panu on urheilijoiden mentaalivalmentaja, sekä Light On Gravityn ja Huippusuoritus.fi:n perustaja. Panu valmentaa urheilijoita ja yrityksiä ajattelemaan entistä paremmalla tavalla. Panulla on kilpaurheilutausta ja muun muassa Euroopan mestaruus amerikkalaisessa jalkapallossa. Panu on myös pelannut Italian Golden Leaguessa.Yritykset arvostavat myös Panun kansainvälistä johtamiskokemusta työelämässä. Panu kouluttaa ja luennoi yrityksissä ja muissa organisaatioissa, kuten yliopistoissa.

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}

Huippusuoritusopas urheilijoille ilmaiseksi

Lataa opas ja lue 5 teesiä, joiden avulla parannat suoritustasi!

>