Kirjoittaja Panu Kuhlberg

21 heinäkuun, 2021

Tiina Lundbergin huoltamo on YLEn suosittu radio-ohjelma, joka käsittelee hyvinvointiin ja mieleen liittyviä asioita. Olin Tiinan haastattelussa, jossa käsittelimme muun muassa huippusuoritusolon syntymistä urheilijoilla, kisajännitystä ja virittyneisyyttä. 

Ohjelma on saatavilla YLE Areenasta.

👉🏼 Tässä suora linkki ohjelmaan: https://areena.yle.fi/audio/1-50878932

Käypä kuuntelemassa!

Tietoa kirjoittajasta

Panu Kuhlberg

Panu on urheilijoiden mentaalivalmentaja, sekä Light On Gravityn ja Huippusuoritus.fi:n perustaja. Panu valmentaa urheilijoita ja yrityksiä ajattelemaan entistä paremmalla tavalla. Panulla on kilpaurheilutausta ja muun muassa Euroopan mestaruus amerikkalaisessa jalkapallossa. Panu on myös pelannut Italian Golden Leaguessa.Yritykset arvostavat myös Panun kansainvälistä johtamiskokemusta työelämässä. Panu kouluttaa ja luennoi yrityksissä ja muissa organisaatioissa, kuten yliopistoissa.

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}

Huippusuoritusopas urheilijoille ilmaiseksi

Lataa opas ja lue 5 teesiä, joiden avulla parannat suoritustasi!

>