Huippusuoritusten menetelmät nyt saatavilla! 
Mitä tehdä, jos haluat menestyä, voittaa, tai saada itsestäsi parhaan irti - ilman  yliyrittämistä, pakottamista ja ahdistavaa onnistumisen painetta?

Paranna kykyäsi tehdä kova kilpasuoritus näillä tehokkailla menetelmillä, jotka ottavat koko potentiaalisi kilpailussa käyttöön

Miten saisit tehtyä onnistuneen suorituksen tärkeissä kisoissa? 


Nyt puhumme  "hyvästä päivästä" ja harjoittelulla ansaitun hyvän kisasuorituksen saamisesta paineen alla. Onnistumisesta. Venymisestä. Voittamisesta. Menestymisestä tärkeässä paikassa.


Miten pystyisit venymään ja tehdä kunnon tuloksen tärkeässä paikassa? Onko siihen saatavilla ratkaisua?


Olet ehkä saanut monenlaisia vinkkejä:


 • "Älä välitä muista kisaajista."
 • "Näytä niille muille kisaajille, voittamaanhan sinne mennään!"
 • "Älä turhaan ajattele kisaa etukäteen."
 • "Ajattele kisaa etukäteen."
 • "Mieti, miten hyvältä tuntuu voiton jälkeen"
 • "Älä mieti kisan lopputulosta etukäteen."
 • "Rennosti!"
 • "Agressiivisesti!"


Oho - aika vastakkaisiakin vinkkejä! Olet varmaan kuullut näistä joitain.


Joillekin jokin näistä varmasti myös toimii. Mutta toimiiko sinulle?


Jos kuuntelet ja kokeilet muiden antamia vinkkejä, onnistumisesi todellakin ON sattuman varassa.


Mitä sitten kannattaisi tehdä? 


Miten tiedät miten sinun kannattaa toimia, jotta onnistuisit tärkeissä kisoissa - ja sinun ei tarvitsisi luottaa pelkkään sattumaan?

Kilpailijana haluat tehdä mahdollisimman kovan tuloksen kisoissa. Mutta miten se onnistuu? Venyminen, menestyminen ja onnistuminen. Itsensä ylittäminen. Ne ovat mahtavia fiiliksiä, eikö olekin! 

Siksi sinun on hyvä muistaa nämä:

 1. On täysin mahdollista tehdä kilpasuoritus samalla tasolla kuin harjoituksissa, koska se on se taso, johon kilpailija todistettavasti jo pystyy.
 2. On myös täysin mahdollista oppia taito, jonka avulla venyminen kisoissa on myös mahdollista ja todennäköisempää.

Kysymys kuuluu: miten se tehdään? 

Kyse on kehosi ja mielesi yhteistoiminnasta. Kun tämä yhteistoiminta toimii hyvin, huippusuoritus on mahdollinen.  

Kun osaat vaikuttaa koko olemukseesi siten, että kehosi tarjoaa parastaan, teet kovia tuloksia paikassa kuin paikassa. Nämä ovat kisataitoja.

Kun tiedät, miten toimia, osaat painaa kaasua kilpailutilanteessa oikealla tavalla ja saat potentiaalisi käyttöösi. Kehosi ja mielesi toimivat saumattomasti yhteen toisiaan vahvistaen, eikä niitä vastaan.

Tätä mahtavaa tilaa kutsun huippusuoritusoloksi.

Mitä paremmin tiedät miten luot sinulle sopivan huippusuoritusolon, ja osaat vahvistaa sitä, niin sitä paremmin saat kisoissa itsestäsi irti.

Näitä taitoja ei opeteta juuri missään, vaikka juuri kisataitojen taitavalla osaamisella kilpailija saa hyviä onnistumisia ja ura on nousujohteinen.

Kovan kisasuorituksen syyt - miten onnistut ja pystyt ottamaan itsestäsi kaiken irti

Kisataidot auttavat sinua saamaan koko potentiaalisi irti kilpailussa. Kisataitoja on monenlaisia.


Mitä paremmin urheilija tietää huippusuoritukseen vaikuttavat henkiset taidot, mitä paremmin hän voi niitä myös harjoitella. Jos urheilijan ei tiedä miten huippusuoritus psykologisesti syntyy, sen saavuttaminen on sattumaa.


Näin kisataidot auttavat sinua menestymään:

 1. 1
  Onnistunut suoritus vaatii sille otollista psyykkistä tilaa. Kehosi ja mielesi toimiessa hyvin yhteen, saat itsestäsi parhaan irti. Jos sinulla on treenattu mieli, se tuottaa yhteistoimintaa vahvistavia ajatuksia ja huippusuoritusfiiliksiä kisan aikana.
  Kun mielesi auttaa sinua koviin suorituksiin, se nostaa potentiaalisi esiin, eikä jarruta suoritustasi.

  Niin hassulta kuin se kuulostaakin, mielesi toimii suurimmaksi osaksi automaatiolla. Lisäksi se tuottaa samantyyppisiä ajatuksia yhä uudelleen ja uudelleen. Samojen ajatusten tullessa mieleen vastaat niihin vastaavasti samoilla tavoilla kuin ennenkin. Ajatukset voivat olla voimaa antavia tai lannistavia. Joskus ajatukset eivät ole kumpaakaan, vaan ovat lähinnä junnaavia, tai tilannetta ylläpitäviä ja neutraaleja. Jos mieli tuottaa huonoja ajatuksia, ei niitä kovallakaan itsekurilla pysty loputtomasti voittamaan.  
 2. 2
  Tiedätkö millaista kehon ja mielen yhteistoimintaa ole tavoittelemassa? Sen voi kartoittaa. Kun tiedät millainen ajattelu ja tekeminen on sinulle juuri sopivin parhaan kisasuorituksen kannalta, tiedät millaisia mielen taitoja sinun kannattaa treenata. 

  Sinun ei tarvitse kokeilla muiden kavereiden keskenään ristiriitaisia vinkkejä. Tiedät, mikä sinulle toimii ja miksi. Sinulla on mahtava olo, olet hetkessä kiinni, ajatuksesi ei harhaile ja suorituksessasi ei ole epäröintiä ja toimit ilman ajatusta, nopeasti, tehokkaasti. Kun tiedät menetelmän, joka voi muuttaa olosi mahtavaksi, parannat omia mahdollisuuksiasi tehdä kovan tuloksen.
 3. 3
   Huippusuoritusolo siivittää parhaaseen tulokseen, ja sitä voit harjoitella! Oikea latautuminen ja virittyminen, keskittyminen ja hetkessä oleminen. Olon laukaiseminen psyykkisten mekamismien kautta. Näitä voit harjoitella. Kun tiedät miten saat tämän päälle, niin tulosta syntyy. Se on taito.

  "Urheilijan menestys kilpailussa riippuu urheilijan kyvystä hallita tunteitaan" - Panu Kuhlbergin Huippusuoritusopas.

Urheilijoiden henkinen valmentaja Panu Kuhlberg

Panu Kuhlberg on urheilijoiden mentaalivalmentaja ja  Huippusuoritus.fi:n perustaja. Panu valmentaa urheilijoita ja yrityksiä ajattelemaan entistä paremmalla tavalla. Panulla on huippu-urheilutausta ja muun muassa Euroopan mestaruus amerikkalaisessa jalkapallossa. Panu on myös pelannut Italian Golden Leaguessa. Yritykset arvostavat myös Panun kansainvälistä johtamiskokemusta työelämässä. Yli kymmenen vuoden aikana jalostunut projektinhallinnan erikoisosaaminen on kiteytynyt taidoksi saada asioita aikaiseksi työelämän kaikilla tasoilla. Panu kouluttaa ja luennoi yrityksissä ja muissa organisaatioissa, kuten yliopistoissa.

"Tule sinäkin mukaan oppimaan kisataitoja, jotka ovat kisoissa menestymisen kannalta erittäin tärkeitä. Täällä nostat tuloksesi sinne, minne kovan harjoittelun perusteella kuuluvat! Tervetuloa!"

- Panu Kuhlberg, urheilijoiden mentaalivalmentaja 

KISATAIDON VIDEOKURSSI OHJAUTTUINE HARJOITUKSINEEN

"Näiden menetelmien avulla muutat itsesi paremmaksi kilpailijaksi ja saat itsestäsi koko treenatun potentiaalin irti siinä tärkeässä paikassa"

Peak Performance Mastery - Huippusuoritusolo

Kun tiedät, miten pystyt  lisäämään kaasua suoritukseesi, olet vahvoilla. 


Kurssilla opit, mitä konkreettisia harjoituksia sinun tulee tehdä ja miten, jotta maksimoit mielesi viritystilan kisoissa hyvällä tavalla. Kun olet oikeassa henkisessä vireessä, pystyt koviin suorituksiin myös paineen alla. Silloin huippusuoritus kilpailussa löytyy.


Kurssi on konkreettinen, tehokas ja sisältää harjoituksia, jotka muokkaavat mieltäsi. Näin hyödyt Huippusuoritusolo -verkkokurssista

Ymmärrät mitä olet tavoittelemassa - kartoitat kaikki huippusuorituksesi elementit

Kun tiedät, mitkä ovat juuri sinun huippusuorituksesi henkiset elementit, sinun ei tarvitse miettiä olisiko kavereiden tavat parempia. Tiedät, mitä tavoitella ja pääset huippusuoritusoloon.

Osaat rakentaa henkisen olosi kokonaisvaltaisesti ja latautua/virittäytyä 

Jotta huippusuoritusolostasi tulee voimakas ja saat sen päälle, niin laajennat sen kokonaisvaltaiseksi. Tiedät, miten lataudut sinulle sopivalle tasolle.

Tiedät mitä asioita kannattaa pyörittää päässäsi ja miten

Kun mielessäsi pyörii hyödylliset asiat, huippusuoritus tulee helpommin. Kun tiedät mihin olet pyrkimässä, niin sitä on myös helpompi harjoitella.

Osaat laukaista huippusuoritusolon tärkeässä paikassa

Mahtava taito, jota osaavat mentaalivalmentajat käyttävät valmennuksissaan. Nyt sinäkin opit tämän!

Osaat pysyä jäätävän rauhallisena - yllättävien tilanteiden hallinta 

Käyt läpi erilaisia "mitä jos" -tilanteita, ja miten niistä pääset yli.

Ja viimeisenä: Osaat Super-keskittymisen ja  Performance Zoneen pääsyn

Kun olet oikealla tavalla keskittynyt, mikään muu ei enää häiritse sinua.

Kurssin sisältö

Kurssi on toteutettu Huippusuoritus.fi -alustalla. Kurssin oppitunnit ovat videoina, jotka ovat jaettu kahteen moduuliin. Saat lisäksi myös ladattavan harjoituskirjan, johon kirjaat omat tuloksesi harjoitteista.

OSA 1: Kartoita ja rakenna juuri sinun oma huippusuoritusolosi

Tässä kartoitat oman huippusuoritusolosi. Osan läpikäytyäsi kuulut siihen harvaan joukkoon, joka oikeasti tietää, millaista huippusuoritusoloa tavoittelet. Tiedät sen tarkemmin kuin kukaan muu! Ja tämän taidon kun kerran opit, osaat jatkossakin räätälöidä itsellesi olo, jonka avulla teet parhaat suoritukset. Opit tämän kohta kohdalta ja harjoitus kerrallaan miten sen teet.

OSA 2: Huippusuoritusolon harjoittelu 

Kun olet tehnyt Osan 1, tiedät mitä tavoittelet. Tässä osassa opit luomaan sen tilan itsellesi. Opit mahtavia kisataitoja, joiden avulla pääset parhaimpaan huippusuoritusoloon. Mukana harjoituksia laukaisemaan olon,  super-keskittymiseen ja Performance Zoneen pääsemiseksi.

Konkreettisesi - nämä kaikki saat!

Huippusuoritusolo - verkkokurssi on menetelmä, jonka avulla teet kisoissa helpommin kovia tuloksia. 

1. Menetelmän opetukset videoina urheilijoiden mentaalivalmentaja Panu Kuhlbergin opettamana

Panu kertoo sinulle selkeästi mitä tehdään ja miksi. Harjoituksissa tiedät täsmälleen mitä sillä haetaan. Panu antaa esimerkkejä vaikkapa harjoituskirjan täyttämisestä. Jos olet valmentaja, opit Panulta kallisarvoisia vinkkejä, miten autat urheilijoitasi koviin kisatuloksiin!

2. Harjoituksia tarkoilla ohjeilla

Opit videon avulla käytännöllisesti miten jokin harjoite kannattaa tehdä. 

3. Mahtavia mielikuvaharjoitteita 

Mukana on myös mahtavia ja vaikuttavia mielikuvaharjoituksia, joissa vaan kuuntelet ja toimit videon ohjeiden mukaan. Aivan mahtavia harjoituksia, joita voit toistaa vaikka juuri ennen kisaa!

4. Harjoituskirja, johon kartoitat juuri sinun omat huippusuoritusolon tärkeimmät elementit.

Harjoituskirjaa täytät kurssin edetessä. Kurssi etenee harjoituskirjan mukaan ja jokaisesta harjoituksesta on ohjeet oppituntien videoilla. Mukana myös kirjallisia harjoitteita. Kun teet ne huolella, loppu on helppoa! Kun teet harjoitukset järjestyksessä, niin saat parhaan tuloksen.

Kurssin aiheita

Miksi huippusuoritusolo, mistä siinä on kyse?

Miten tunteita voi muuttaa

Huippusuoritusolon tunnistaminen

Latautuneisuus / Virittyneisyys

Olon laukaisu kisoissa

Mitä jos...? Tilanteiden hallinta

Super-keskittyneisyys ja Performance Zone

Minä 2.0 Viimeistelyharjoitus

Yhteensä 18 oppituntia, sisältäen mahtavat harjoitukset. Mukana myös ladattava harjoituskirja.

Tämä on kurssi, joka ei ole pelkkää teoriaa, vaan käytännöllinen kurssi harjoituksineen. Ja tuloksia huomaat yleensä heti osan 1:n jälkeen.

Tämän kurssin jälkeen tiedät miten virittäydyt optimaalisesti, millainen asenne ja toiminta luo sinulle parhaan tuloksentekokyvyn ja ennen kaikkea MITEN harjoittelet tätä kaikkea!

Kokeile ilman riskiä

30 PÄIVÄN 

Tyytyväisyystakuu

Saat pääsyn koko materiaaliin heti. Tutustu rauhassa, niin tiedät millainen kurssi on kyseessä. Sinulla on 30 päivän rahat takaisin -tyytyväisyystakuu. Kun ilmoitat ennen takuuajan päättymistä minulle sähköpostilla, että haluat palauttaa ostoksen, saat ostoksen hinnan takaisin. Palautan rahat ensi tilassa. Sinulla ei ole riskiä tämän ostoksen kanssa!

SUOSITUKSIA

 
profile-pic
Nuppu Hepo-oja Ultratriathlonisti, Mm. Siberman 515, Suomen naisten ensimmäinen tripla ultra triathlon (2021) 11,4km - 540km - 126,6 km

Yksilölliset erot huomioitu ja avaimia tarvittaviin muutoksiin

 

Halusin saada lisäeväitä mielen hallintaan vaikeissa kisatilanteissa. Panu on kannustava, hän motivoi ja rohkaisee muutokseen. Koulutuksessa huomioidaan hienosti myös yksilölliset erot. Kurssilta sai hyviä vinkkejä ja avaimia oman tekemisen analysointiin ja tarvittaviin muutoksiin, joilla pääsee kohti vielä parempia suorituksia.


Kyllä toimi - Ajatukset pois teknisestä suorittamisesta ja annoin vaan mennä!

Terve Panu

Kiitos onnistuneesta pilottikurssista.
Kävin sen läpi ja suoritin eilen onnistuneesti karatessa 1 danin.
Meni kirkkaasti läpi kun sain rentoutettua itseni, jännitys oli juuri sopivan tasoista. Sain ajatukset pois teknisestä suorittamisesta, annoin vain mennä.
Otin [sen biisin X] tsemppibiisiksi, se jää ohjelmistoon. Kuuntelin sen vielä 10 minuuttia ennen h-hetkeä kun ankkuroiduin hetkeen, kuulin vielä biisin läpi äänesi kuin harjoituksessa. Kyllä toimi.

Tästä on hyvä jatkaa.


Kaj karaten aikuisharrastaja

Ota nyt askel ja aloita muutos, jonka tuloksena menestyt ja onnistut paremmin kilpailuissa ja tiukoissa paikoissa

Moi!

Olen Panu Kuhlberg ja toimin valmentajanasi tällä kurssilla. Mahtavaa, että olet täällä, sillä kisataitojen oppiminen parantaa kilpasuoritustasi!

Ajattele, miltä tuntuisi onnistua tärkeissä kisoissa. Miltä tuntuu saada sellainen onnistuminen, jota on ihana muistella vanhempanakin.

Se vaatii työtä, mutta sitä et ole pelännyt ennenkään. Tärkeintä on, että tiedät mitä sinun kannattaa treenata ja miten

Jokaisen mieli toimii omalla tavallaan, joten siksi opetan sinut löytämään juuri sinulle sopivan huippusuoritusolon - ja miten sitä treenaat.

Tee omassa tahdissa. Itsenäisesti. Täytä harjoituskirjaa. Katso oppitunteja. Kuuntele mielikuvaharjoitteita niin monta kertaa kuin haluan yhden kokonaisen vuoden ajan.

Tervetuloa huippusuoritusten maailmaan, toivottavasti nähdään kurssilla!

Kuva: Antti Kirves

Oman huippusuoritusolosi kartoittaminen (OSA 1) 

JA

huippusuoritusolon harjoittelu ja suorituskeskittymisen taito (OSA 2)

SAMASSA PAKETISSA

Molemmat osat ovat arvokkaista, koska haluat onnistua ja saavuttaa mahtavia asioita pelikentällä, kilpailussa. 

OSA1: Huippusuoritusolon rakentaminen. Pelkästään tämän osan sisältö nostaa kykyäsi tehdä hyviä tuloksia seuraavissa kisoissa. Minkä arvoiseksi sen laskisit? Paljonko olet laittanut tunteja treenaamiseen?

OSA2: Huippusuoritusolon harjoittelu. Tässä osassa on mahtavia audio-videoharjoitteita, sekä sellaisia oppeja keskittymisestä, joita muualta et saa. 


Menestyville kilpailijoille ja valmentajille


Kyllä, haluan saada itsestäni parhaan irti! 

 Tämä menetelmä (OSA 1 ja OSA 2) tekevät tasohypyn kisatuloksiisi!


YHTEENSÄ

 VAIN 129 EUR

Saat pääsyn materiaaleihin yhden kokonaisen vuoden ajaksi - käy läpi niin monta kertaa kuin haluat!

Kurssin aloitus:

 Saat koko materiaalin heti käyttöösi ostamisen yhteydessä!

Tyytyväisyystakuu:

Rahat takaisin -tyytyväisyystakuu 30 päivää ostohetkestä. Kokeile ilman riskiä.

Tutut, turvalliset ja MONIPUOLISET maksuvaihtoehdot 

Saat kaiken tämän HETI käyttöösi

Kilpailijoille ja valmentajille  

Urheilijoiden mentaalivalmentajan tekemä

Tehokkaat ja käytännölliset menetelmät

KURSSIIN KUULUU

1) 18 huolellisesti suunniteltua videoitua oppijaksoa

 • Ohjeet, tehtävät ja harjoitukset henkilökohtaisen huippusuoritusolosi rakentamiseksi ja harjoittamiseksi
 • Sisältää mahtavat audio-video mielikuvaharjoitukset, joita voit kuunnella ja keskittyä täysin harjoituksen tekemiseen
 • Parannat suoritustasi kisoissa, koska tiedät miten varautua yllättäviin tilanteisiin
 • Onnistut helpommin kisasuorituksessa, koska tiedät miten pääset super-keskittyneisyyteen ja Performance Zoneen

2) Harjoituskirja, johon dokumentoit ja kartoitat itsellesi parhaat ajattelutavat ja teet kirjalliset harjoitukset


3) 30 päivän rahat takaisin -tyytyväisyystakuu, kokeile ilman riskiä


4) Vuoden pääsy materiaaleihin


Pääsy verkkokurssin materiaaliin yhden kokonaisen vuoden ajaksi.

Usein kysytyt kysymykset

Lajini on [sijoita lajisi tähän], sopiiko tämä kurssi minulle?

Tällä kurssilla opit, miten mielesi toimii. Kurssi ei liity mihinkään lajiin erityisesti. Uskon, että kun harjoittelet kurssilla opetettavia kisataitoja, jotka nostavat kykyäsi saada itsestäsi irti mahdollisimman paljon, tulet saamaan entistäkin paremmat eväät menestymisellesi. 

Kuinka nopeasti huomaan muutoksia?

Tämä riippuu alkutilanteestasi. Kurssi on pyritty rakentamaan tehokkaaksi. Tästä syystä jo heti ensimmäinen harjoitus antaa mielellesi oikeaa  ajattelemisen aihetta. Tuloksia saadaksesi sinun täytyy oikeasti tehdä harjoitteet, pelkkä lukeminen tai "ymmärtäminen" ei riitä. Aivan kuten tekniikkaharjoituksissakaan ei riitä pelkkä oikean tekniikan katseleminen, vaan se vaatii oikeasti sen tekemistä. Kun olet käynyt koko OSAN 1 läpi, tiedät mitä tulee tavoitella. Jos lopettaisit kurssin OSAN 1 tehtyäsi (mitä en tietenkään suosittele), olet oppinut millaista lopputulosta kannattaa tavoitella. Tässä vaiheessa huomaat jo, että ajatuksesi ovat muuttumassa kohti huippusuoritusoloa. Eli jo pienellä vaivalla pääset alkuun. Ja mitä enemmän teet toistoja erityisesti OSAN 2 harjoitteissa, sitä helpommin ne asiat juurtuvat mieleesi. Aivan kuten muissakin treeneissäsi. Jotkut ottavat tavaksi tehdä lempiharjoitteensa vaikka ennen jokaista treeniä.

Onko tämä jotain huuhaata?

Olen urheilijoiden mentaalivalmentaja ja valmennan urheilijoita työkseni. Meta-tutkimustenkin mukaan mentaalivalmennuksesta on merkittävää hyötyä suorituskyvylle[*]. Päätät tietenkin itse, mitä teet ja mihin laitat aikaasi. Urheilijana tiedät, että jonkin asian kuuleminen tai ymmärtäminen tai lukeminen ei tarkoita, että sen jo osaisi. Osaamiseen tarvitaan harjoittelua. Kurssilla olevia harjoituksia täytyy oikeasti tehdä, ei vaan lukea. Mutta tämän toki jo tiedätkin, koska olet itsekin harjoitellut ja kehittänyt ominaisuuksiasi paljon. 

[*] Driskell, James & Copper, Carolyn & Moran, Aidan. (1994). Does Mental Practice Enhance Performance? Journal of Applied Psychology. 79. 481-492.

Miksi tarvitsisin tällaista kurssia?

Opit paremmin saamaan itsestäsi koko osaamisen irti kisoissa. Se tarkoittaa, että menestyt paremmin. Et ehkä häviä huonommallesi yhtä helposti, vaan pääset omalle tasollesi myös kisoissa. Kisamenestys ja harjoituksissa onnistuminen eivät ole aina sama asia, kuten olet huomannut. Kisoissa menestyminen on oma taito, jonka opit täällä.

Soveltuuko tämä lapsille?

Kurssi on tarkoitettu aikuisille. Suosittelen, että aikuinen katsoo tämän itse ensin ja päättää itse onko nuori tähän tarpeeksi kypsä. Ehkäpä voitte käydä tätä yhdessä läpi? Jos kurssin ostaa nuorelle, vastuu on sen ostaneella aikuisella.

Kuinka kauan Huippusuoritusolo kurssi kestää?

Sinulla on täysi pääsy koko materiaaliin välittömästi. Voit itse käydä oppitunteja läpi omaan tahtiisi. Toisille sopii parhaiten vähän kerrallaan, toiset haluavat käydä mahdollisimman nopeasti. Huomaa kuitenkin, että taidot kasvaa kun harjoittelee. Pelkkä tieto tai ymmärrys ei ole sama asia kuin taito. Erityisesti moduulissa 2 olevia harjoitteita kannattaa toistaa usein ja ottaa normaaliin treeniohjelmaan mukaan. Siihen sinulla onkin hyvä mahdollisuus, koska voit toistaa videoharjoitteita vuoden ajan!

Kuinka kauan pääsen materiaaleihin käsiksi?

Sinulla on vuoden pääsy materiaaleihin. Käy sinä aikana niitä läpi niin monta kertaa kuin haluat. Harjoituskirjasta voit tehdä itsellesi oman kopion ja täytää sitä, kuten kurssilla opastetaan.

Miten tyytyväisyystakuu toimii?

Sinulla on täysi pääsy koko materiaaliin välittömästi. Mikäli et ole tyytyväinen kurssiin mistä hyvänsä syystä, laita viestiä 30 päivän sisällä ostosta omine ostamistietojesi kera osoiteeseen info @ huippusuoritus . fi. Rahat palautetaan sinulle muutaman päivän sisällä. 


Päätöksen paikka - tämä tarjous on voimassa hetken.

Sinulla on 30 päivän tyytyväisyystakuu, joten voit katsoa kurssin materiaalin läpi ilman riskiä. 

Haluatko jatkaa samalla tavalla kuin ennen?

Katso tästä sopiiko kurssi sinulle ja tee päätös

Kurssi sopii sinulle, jos

 • Haluat tuntea onnistumisia, parantaa tuloksiasi, oppia miten venyt parhaimpaasi ja menestyt kisoissa
 • Haluat menetelmän, jolla pääset oikeaan kisafiilikseen
 • Haluat saada koko potentiaalisi, jonka olet harjoittelulla hankkinut, paremmin irti
 • Haluat kokeilla erittäin tehokasta mentaalivalmennusta ja oppia taitoja, jotka auttavat sinua koko loppuelämäsi ajan, koska paremmat ajatukset tuovat parempia tuloksia.

Kurssi ei sovi, jos

 • Tiedät, että suorituksissasi ja fiiliksissäsi olisi selvästi parantamisen varaa, mutta et usko, että siihen voi vaikuttaa. Todennäköisesti tuolloin olet oikeassa.
 • Haluat, että tilanteesi muuttuu ilman että itse teet tai muutat mitään.
 • Tiedät jo kaiken - varsinkin mentaalivalmennuksesta.
 • Olet alle 16 vuotias. 
  Lisäksi alaikäiset tarvitsevat myös huoltajien luvan.

Päätä nyt ja muuta tilanteesi helpolla päätöksellä ja tule mukaan! Olet sen ansainnut. 

Menestystä ja onnistumisia kisoihin!

Tule mukaan painamalla nappia

Pääsy verkkokurssin materiaaliin yhden kokonaisen vuoden ajaksi. 30 päivän tyytyväisyystakuu.

>