HEI!

Panu Kuhlberg

Henkisen suorituskyvyn valmentaja

HEI!

Panu Kuhlberg

Henkisen suorituskyvyn valmentaja

Kuva: Antti Kirves

Hei!


Olen Panu Kuhlberg, urheilijoiden mentaalivalmentaja ja henkisen suorituskyvyn ekspertti.

Mietin, oletkohan koskaan ajatellut mitä tekisit, jos et voisi epäonnistua? Tai jos rahalla ei olisi merkitystä? Varsin houkutteleva idea, vai mitä?


Minulla on monipuolinen koulutus ja kokemus. Nautin tehdä työtä, joka inspiroi minua. Harrastaa kaikkia niitä urheilulajeja, jotka säväyttävät minua. Soittaa sitä musiikkia, joka liikuttaa minua. Nautin tehdä työtä ihmisten kanssa, jotka ovat fiksuja, aikaansaavia, osaavia ja hauskoja.


Olen työskennellyt useiden maailman merkittävimpien mobiililaite- ja puolijohdevalmistajien kanssa. Se oli mahtava kokemus.


Olen saanut maistaa ammattiurheilijan jännittävää elämää pelatessani amerikkalaista jalkapalloa Italia Golden Leaguessa. Olen voittanut Euroopan mestaruuden Suomen maajoukkueen paidassa.


Olin mukana rakentamassa ja johdin Nokia Designin globaalia projektinhallintaorganisaatiota.


Tällä hetkellä valmennan urheilijoita, joukkueita ja yrityksiä voittamaan heidän oman pelinsä, mikä ikinä se onkaan. Ilman pelkoa ja juuri oikealla asenteella. Uskon, että tämä kuulostaa varsin hyvältä myös sinusta!


Huippusuoritus.fi on paikka erityisesti juuri urheilijoille. Olen koulutettu urheilijoiden mentaalivalmentaja, Licensed Sports Performance Coach™,  ja sivuilta löydäkin paljon tietoa, artikkeleita ja harjoituksia miten voit parantaa omaa suoritustasi kilpailuissa - tai ylipäänsä.


Olen valmentanut ammattiurheilijoita, henkisesti vaativien lajien urheilijoita, sekä tavallisia harrastajia. Juuri sinun kaltaisia urheilijoita. Heille yhteistä on ollut se, että he haluavat päästä entistä paremmin eteenpäin lajissaan ja oppia käyttämään suurinta potentiaaliaan - mieltään - koko kapasiteetillaan.


Niin usein urheilussa puhutaan henkisestä kantista, mutta olen huomannut, että vaan harva tietää, että sille voi tehdä jotain. Tunteita voi treenata. Ja tunteiden hallinta on avain menestyksekkääseen kilpa-uraan. Tämän tietää sisimmissään jokainen urheilija. 
Jos siis olet kiinnostunut suorituskykysi lisäämisestä, tai vaikka valmennuksesta yrityksellesi, voit hyvin ajatella työskenteleväsi minun kanssani. Mikäli teet sen nyt, se onnistuu helposti  lähettämällä  sähköpostia osoitteella panu -at- huippusuoritus.fi


Yhteydenottosi jälkeen voit aloittaa helposti nousujohteisemman tien, jonka varrella voit keskittyä menestymiseen epäonnistumisten sijaan.


Helppous suorituksessa kun kiipeät, hyppäät, juokset, pelaat ja lyöt on erittäin palkitsevaa. Voit urheilla kuten sinut on rakennettu – suorituskykysi huipulla, kevyesti ja ilman paineita. Miltäköhän se voisi tuntua? Joku on kommentoinut, että se tuntuu melkein leijailulta. Haetaan yhdessä se sinun paras huippusuoritusolo!


Terveisin,
Panu Kuhlberg
Urheilijoiden mentaalivalmentaja

Tietoja


Panu huiputtamassa Himalajalla Island Peak -vuorta (6189m)

Tavoitteeni


Miksi sinun kannattaa olla kiinnostunut mentaalivalmennuksesta?

Tavoitteeni on kertoa mahdollisimman monelle urheilijalle, että "hyvän päivän" voi rakentaa.


Kaikkien urheilijoiden on mahdollista oppia pääsemään itse irti vaikeuksista ja voittaa ne. Voit parantaa suorituskykyäsi ja saada itsestäsi kaikki irti juuri silloin kuin se on oleellista. Urheilijana tiedät, että "hyvänä päivänä" peli kulkee ja tulosta syntyy.


Liian monet ovat nimittäin luottaneet pelkkään sattumaan. Lisäksi monet tietävät kyllä henkisen kantin merkityksen, mutta eivät ole tarkalleen tienneet miten asiaa voi edistää


Onneksi asialle voit tehdä jotain – paljonkin! Riippumatta nykytilanteestasi, voit oppia entistäkin parempia tapoja nähdä, kuulla ja kokea asiat – ja nostaa tasoasi.


Muista tämä: Samanlaisella ajattelulla ja toiminnalla saat (vain) samanlaisia tuloksia kuin ennenkin.


Soita 040 7593 681, tai laita viestiä, niin katsotaan miten voin auttaa.


Kiitos ja tsemppiä kisoihin!


>