Season Golf Academy ja urheilijoiden mentaalivalmentaja Panu Kuhlberg jatkavat yhteistyötään jo kolmatta vuotta

TIEDOTE
24.1.2018

Kilpagolfareita ja golf-ammattilaisia valmentava Season Golf Academy (SGA) jatkaa menestyksekästä yhteistyötään urheilijoiden mentaalivalmentajan Panu Kuhlbergin kanssa. Yhteistyö jatkuu jo kolmatta vuotta. Uusi sopimus kattaa vuoden 2018 harjoitus- ja kilpailukauden. Kuhlberg valmentaa SGA:n Elite -ryhmän pelaajia.

Kuhlbergin valmennnus SGA:lle sisältää pelaajille henkilökohtaista mentaalivalmennusta ja yhteistyötä muun valmennuksen kanssa. Valmennuksen tavoitteena on entisestään lisätä henkistä suorituskykyä harjoituksissa ja kilpailuissa, kykyä sopeutua uusiin tilanteisiin, sekä parantaa pelaajien tuloksia kilpakaudella.

– Season Golf Academyn panostus valmennukseen on merkittävää ja ammattimaista. Valmennettavat pelaajat ovat erittäin kovatasoisia golfareita ja joukossa on ammattilaisia, huippu-amatöörejä ja maajoukkuepelaajia. On ollut hienoa nähdä pelaajien nousevan entistä korkeammalle tasolle ja olla mukana tässä kehityksessä. Tällöin voin auttaa heitä myös uusissa tilanteissa, joita tulee eteen uran edistyessä niin kansallisilla kuin kansainvälisillä kentillä, Kuhlberg sanoo.

– Season Golf Academy on Suomen suurin ja menestynein kilpagolfin valmennusorganisaatio. Golfissa henkinen suorituskyky on erittäin tärkeää – lajin kilpailut kestävät jopa neljä päivää ja henkisen viretilan on oltava optimaalinen koko suorituksen ajan. Golfvalmentajamme ovat alansa huippuja ja samaa edellytämme myös mentaalivalmentajalta – siksi jatkammekin yhteistyötä Panun kanssa, kertoo Season Golfin toimitusjohtaja Sanna Kujansuu.

Kuhlbergilla on oma kilpaurheilutausta amerikkalaisessa jalkapallossa. EM-kultaa maajoukkueessa voittanut, sekä Italian liigassa pelannut Kuhlberg tietää omakohtaisesti millaisia paineita ja vaatimuksia huippu-urheilu voi asettaa. Urheiluvalmennuksen lisäksi hän kouluttaa ja luennoi yrityksissä ja muissa organisaatioissa, kuten yliopistoissa.

Season Golf Academyn tavoitteena on tarjota Suomen parasta golfvalmennusta niille koti- ja ulkomaalaisille amatööri- ja ammattilaispelaajille, jotka tavoittelevat kilpailumenestystä Suomessa tai kansainvälisesti.

Lisätiedot:
Sanna Kujansuu
Toimitusjohtaja
Season Golf
0408334000
sanna.kujansuu@seasongolf.fi

Panu Kuhlberg
Urheilijoiden mentaalivalmentaja
Light On Gravity
0407593681
panu@lightongravity.com

Kirjoittajasta Panu Kuhlberg

Panu on urheilijoiden mentaalivalmentaja, sekä Light On Gravityn ja Huippusuoritus.fi:n perustaja. Panu valmentaa urheilijoita ja yrityksiä ajattelemaan entistä paremmalla tavalla. Panulla on kilpaurheilutausta ja muun muassa Euroopan mestaruus amerikkalaisessa jalkapallossa. Panu on myös pelannut Italian Golden Leaguessa.

Yritykset arvostavat myös Panun kansainvälistä johtamiskokemusta työelämässä. Panu kouluttaa ja luennoi yrityksissä ja muissa organisaatioissa, kuten yliopistoissa.

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}

Menestyvän urheilijan kisataidot: Huippusuoritus kilpailussa - opas urheilijalle. Lue nyt!

>