Course: Urheilijan Sisäiset Demonit -mentaalivalmennuspäivä Oct 3 2015 Espoo (in Finnish)


“Winning is a habit. Unfortunately, so is losing.” – Vince Lombardi

Seuraava urheilijoiden mentaalivalmennuspäivä  on Espoossa, NLP Akatemialla 3.10.2015. Pidän tätä valmennuksena, jonka jokaisen kilpailevan ja tavoitteellisesti urheilevan on syytä käydä.

Urheilija saa päivän aikana monipuolisesti valmennusta, teoriaa ja käytännön vinkkejä suorituskykynsä nostamiseksi.

Tämän valmennuspäivän fokusessa on erityisesti sellaiset pään sisäiset asiat, jotka heikentävät urheilijan suorituskykyä suorituksen aikana.

Ne ovat yleisiä kaikentasoisilla urheilijoilla. Esimerkeiksi käy ylimääräinen jännittäminen tai omien mahdollisuuksien vähätteleminen.

Mikä ikinä onkaan sinun kohdallasi “urheilijan sisäinen demoni“, joka vie parhaan terän suorituksesta, tällä valmennuspäivällä saat entistä toimivampia malleja urheilemiseen ja suorituskyvyn nostamiseksi oikealle tasolleen.

Tässä joitain osallistujien kommentteja:
“Hyvä valmentaja. Tietää mistä puhuu. Osaa tarttua hyvin mukana olleiden asioihin.”
“Erittäin hyvä. Sain todella paljon ideoita ja ‘kolahduksia’, uusia näkokulmia ja myös uusia työkaluja omaan valmentajan pakkiini. Kiitos.”
“Juuri oleellista asiaa!”
“Hyvä sisältö. Käytännön harjoitukset hyviä. Sopiva määrä myös teoriaa.”

Lue lisää päivästä! Ilmoittautuminen myös linkin kautta.

Nähdään seminaarissa!

**********

My next training is with NLP Academy in Espoo, October 3rd. The training is about athletes’ internal demons that take them down during the competitions. Nerves of steel can be achieved – you just need to know how to do it.

The training is fully in Finnish.

 

Kirjoittajasta Panu Kuhlberg

Panu on urheilijoiden mentaalivalmentaja, sekä Light On Gravityn ja Huippusuoritus.fi:n perustaja. Panu valmentaa urheilijoita ja yrityksiä ajattelemaan entistä paremmalla tavalla. Panulla on kilpaurheilutausta ja muun muassa Euroopan mestaruus amerikkalaisessa jalkapallossa. Panu on myös pelannut Italian Golden Leaguessa.

Yritykset arvostavat myös Panun kansainvälistä johtamiskokemusta työelämässä. Panu kouluttaa ja luennoi yrityksissä ja muissa organisaatioissa, kuten yliopistoissa.

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}

Menestyvän urheilijan kisataidot: Huippusuoritus kilpailussa - opas urheilijalle. Lue nyt!

>