Season Golf Academy ja urheilijoiden mentaalivalmentaja Panu Kuhlberg yhteistyöhön

TIEDOTE
13.1.2016

Kilpagolfareita ja golf-ammattilaisia valmentava Season Golf Academy (SGA) on aloittanut yhteistyön urheilijoiden mentaalivalmentaja Panu Kuhlbergin kanssa. Kuhlberg valmentaa SGA:n Futures- ja Elite -ryhmien kilpapelaajia talvikaudella 2015/2016, sekä kilpakaudella 2016.

Kuhlbergin valmennnus SGA:lle sisältää ryhmävalmennuksia, sekä Elite-ryhmäläisille myös henkilökohtaista mentaalivalmennusta. Valmennuksen tavoitteena on entisestään lisätä henkistä suorituskykyä harjoituksissa ja kilpailuissa, ja parantaa pelaajien tuloksia kilpakaudella.

– Season Golf Academyn panostus kilpagolfiin teki minuun vaikutuksen. SGA:n toiminta on ammattimaista ja valmennettavat ovat erittäin kovatasoisia golfareita. Mukana on useita Suomen huippuja ja maajoukkuepelaajia. Mentaalivalmennus sopii myös golfiin erittäin hyvin, ja sillä voidaan nostaa merkittävästi pelaajan suoritustasoa. Olen innoissani, että pääsen työskentelemään tämän huippuryhmän kanssa ja samalla auttamaan heidän kehittymistään entistä kovempiin tuloksiin niin kansallisilla kuin kansainvälisillä kentillä, Kuhlberg sanoo.

– Valitsimme Panun SGA:n mentaalivalmentajaksi paitsi hänen oman vahvan urheilutaustansa ansiosta, myös hänen innostavan asenteensa ja mukaansatempaavan vuorovaikutustyylin ansiosta, kertoo SGA:n toiminnanjohtaja Sanna Kujansuu.

Kuhlbergin oma kilpaurheilutausta on amerikkalaisessa jalkapallossa. EM-kultaa maajoukkueessa voittanut, sekä Italian liigassa pelannut Kuhlberg tietää omakohtaisesti millaisia paineita ja vaatimuksia huippu-urheilu voi asettaa. Urheilu-uran jälkeen tulleet vaativat projektinjohtotehtävät mm. matkapuhelinalalla ovat sittemmin vaihtuneet mentaalivalmennukseen.

Season Golf Academyn tavoitteena on tarjota Suomen parasta golfvalmennusta niille koti- ja ulkomaalaisille amatööri- ja ammattilaispelaajille, jotka tavoittelevat kilpailumenestystä Suomessa tai kansainvälisesti.

 
Lisätietoja:
 
 

Sanna Kujansuu
Toiminnanjohtaja
Season Golf Academy
sanna.kujansuu@seasongolf.fi
040 833 4000

[siteorigin_widget class=”SiteOrigin_Widget_Image_Widget”][/siteorigin_widget]

Panu Kuhlberg 
Licensed Sports Performance Coach™
panu@lightongravity.com
040 759 3681

[siteorigin_widget class=”SiteOrigin_Widget_Image_Widget”][/siteorigin_widget]


Photo: Antti Kirves

Kirjoittajasta Panu Kuhlberg

Panu on urheilijoiden mentaalivalmentaja, sekä Light On Gravityn ja Huippusuoritus.fi:n perustaja. Panu valmentaa urheilijoita ja yrityksiä ajattelemaan entistä paremmalla tavalla. Panulla on kilpaurheilutausta ja muun muassa Euroopan mestaruus amerikkalaisessa jalkapallossa. Panu on myös pelannut Italian Golden Leaguessa.

Yritykset arvostavat myös Panun kansainvälistä johtamiskokemusta työelämässä. Panu kouluttaa ja luennoi yrityksissä ja muissa organisaatioissa, kuten yliopistoissa.

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}

Menestyvän urheilijan kisataidot: Huippusuoritus kilpailussa - opas urheilijalle. Lue nyt!

>