Koulutus: Huippusuoritus kilpailussa -koulutuspäivä Helsingissä 20.5.2017

 

Ammattina kilpailija?

Hyvä kilpaurheilija,

Kun tiedät, millä tavalla saat itsestäsi eniten irti kilpailussa, olet vahvoilla. Kyse on siitä miten ajattelet, mihin uskot, mitä tunnet, miten toimit ja mitä tavoittelet.

Kokemukseni mukaan ihmiset eivät tunne niitä menetelmiä, joita toimivassa urheilijoiden mentaalivalmennuksessa käytetään. Se on harmi, sillä tiedät, miten paljon tulokset ovat kiinni oikeanlaisesta henkisestä kantista.

Viestini sinulle on, että kisafiilikselle voi tehdä jotain. Paljon enemmän, mitä todennäköisesti ajattelet. Päivän aikana huomaat asioita, joita et välttämättä edes tiennyt olevan, ja ehkä siksi et ole osannut niitä edes kaivata. Ja jos jo tiedät asiasta, ymmärrät vieläkin paremmin miksi tämä on sinulle tärkeää.

Toivon, että pääset mukaan, koska näistä taidoista sinulle on hyötyä koko lopun ikäsi. Varaa paikkasi nyt, ja nähdään koulutuksessa!

Katso tästä: Huippusuoritus kilpailussa – kilpailutaidon tehokurssi Helsingissä 20.5.2017

Keväisin terveisin

Panu

Kirjoittajasta Panu Kuhlberg

Panu on urheilijoiden mentaalivalmentaja, sekä Light On Gravityn ja Huippusuoritus.fi:n perustaja. Panu valmentaa urheilijoita ja yrityksiä ajattelemaan entistä paremmalla tavalla. Panulla on kilpaurheilutausta ja muun muassa Euroopan mestaruus amerikkalaisessa jalkapallossa. Panu on myös pelannut Italian Golden Leaguessa.

Yritykset arvostavat myös Panun kansainvälistä johtamiskokemusta työelämässä. Panu kouluttaa ja luennoi yrityksissä ja muissa organisaatioissa, kuten yliopistoissa.

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}

Menestyvän urheilijan kisataidot: Huippusuoritus kilpailussa - opas urheilijalle. Lue nyt!

>