Miten urheilijan kilpailutaitoja saadaan päivässä parannettua?

Yksi päivä on suhteellisen lyhyt aika omaksua paljon uutta asiaa.  Koska aihepiiri on erityisen laaja, olen miettinyt tarkkaan, mitä asioita tulee yhden päivän aikana käydä läpi ja miten, jotta sinä saat parhaat tulokset ja hyödyt kilpailuihisi.

Eli mitä Huippusuoritus kilpailussa -päivän aikana oppii?

Jos käytän punttisali-analogiaa, niin opetan sinulle aluksi, miten teet oikeaoppisesti rinnallevedon, kyykyn ja penkin. Opetan siis taitoja. Mentaalisia taitoja. Tätä osaa päivästä voidaan kutsua perusvalmiuksien opetteluksi, eli koulutukseksi.

Tämän lisäksi opit, missä tilanteissa voit hyödyntää näitä oppimiasi taitoa. Milloin kannattaa käyttää tätä ja tätä tekniikkaa ja mihin tarkoitukseen, kun tavoitteenasi on kilpasuorituksen parantaminen. Lisäksi opit, missä järjestyksessä nämä asiat kannattaa tehdä. Jos tekee maastavedon ennen rinnallevetoa, tulee varsin erilainen tulos, kuin jos tekisit ne toisinpäin.

Päivässä on vielä kolmaskin elementti. Osaa harjoituksista en opeta sinulle, mutta ohjaan ne sinulle. Syy tälle on ajankäytön tehokkuus. Analogiana vedän sinulle zumba-harjoituksen. Teet harjoituksen ja saat sen hyödyt, mutta et saanut taitoja vetää zumba-tunteja itsenäisesti myöhemmin.  Asioiden opettaminen vaatii selvästi pidemmän koulutuksen.

Emme vain puhu, vaan myös teemme harjoituksia.

Olen ladannut päivään mahdollisimman paljon sinulle hyödyllisiä asioita, jotta nämä kaikki osa-alueet, taitojen opettaminen eli koulutus, taitojen käyttäminen, eli valmennus ja harjoitusten ohjelmointi, sekä harjoitusten tekeminenkin tulisivat käydyksi läpi.

Asioista voisi pitää selvästi pidemmän valmennuksen, mutta tällä kertaa kyse on yhdestä päivästä, jonka aikana saat ne oleellisimmat taidot ja sekvenssit, joista kilpaurheilijana sinulle on eniten hyötyä.

Siksi tämä on varsinainen tehopäivä.

Ilmoittaudu nyt heti, koska tämän kevään ilmoittautuminen sulkeutuu torstaina 18.5.2017

Ilmoittaudu tästä.

Tervetuloa mukaan!

 

Kirjoittajasta Panu Kuhlberg

Panu on urheilijoiden mentaalivalmentaja, sekä Light On Gravityn ja Huippusuoritus.fi:n perustaja. Panu valmentaa urheilijoita ja yrityksiä ajattelemaan entistä paremmalla tavalla. Panulla on kilpaurheilutausta ja muun muassa Euroopan mestaruus amerikkalaisessa jalkapallossa. Panu on myös pelannut Italian Golden Leaguessa.

Yritykset arvostavat myös Panun kansainvälistä johtamiskokemusta työelämässä. Panu kouluttaa ja luennoi yrityksissä ja muissa organisaatioissa, kuten yliopistoissa.

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}

Menestyvän urheilijan kisataidot: Huippusuoritus kilpailussa - opas urheilijalle. Lue nyt!

>